Testa gratis veterinär för din reptil i mobilen!

Veterinär i mobilen för dina husdjur & reptiler är en ganska ny företeelse, som snabbt blivit populär. För dig som har en försäkring till din reptil är veterinären i mobilen en gratis tjänst som försäkringsbolaget betalar. Har du inte försäkring idag, så kan skaffa din en försäkring snabbt här!

FirstVet är en digital veterinär som kan ge dig råd och diagnos, men också recept & remiss till en vanlig veterinärklinik om de anser att du behöver ta med din reptil dit!

Veterinärerna på FirstVet är alla utbildade veterinärer, där de alla har eller även nu jobbar på en smådjurskliniker eller någon form av djursjukhus.

För dig som söker smådjursveterinär är denna tjänst helt perfekt tycker vi, och du kan dessutom gå in och läsa lite om varje veterinär & vilken specialistkompetens just den veterinären har. Faktum är att du också kan se vilken veterinärexamen dem har, och på vilken klinik dem jobbar på!

Registrera ett gratis konto hos FirstVet redan idag, så slipper du det om olyckan skulle vara framme!

FirstVet är gratis för alla som har tecknat en djurförsäkring, har du ingen så kan du snabbt teckna en djurförsäkring här

Veterinärbesök som ingår i försäkringarna!

Agria-djurförsäkringar

Du som har din djurförsäkring på Agria har 1 fritt besök per djur och år. Du kan även ringa in och prata med en telefonveterinär, detta gör du på 010-8108000. Kostnad med Agria 0 KR

IF försäkringbolag är en utav det största försäkringsbolagen i branschen, och dem är anslutna till FirstVet. 3 fria besök per djur & år, om ditt djur skulle behöva veterinärrådgivning.

Folksam-Försäkringsbolag

Folksam djurförsäkring är en utav det vanligaste och populäraste försäkringsbolagen i Sverige. Folksam har ett avtal med FirstVet och det ingår 3 gratis besök per djur & år.

Djurförsäkringen-från-Svedea

För dig som har Svede, och vill kunna använda denna veterinärstjänsten, så har även dem ett samarbete med FirstVet. I deras försäkring ingår fria antal veterinärbesök, dygnet runt!

Försäkringsbolaget-Moderna-djurförsäkringar

Moderna Djurförsäkringar har precis som Svedea ett liknande avtal med FirstVet, där det även med dem ingår fritt antal veterinärbesök alla dagar om året 24/7.

Sveland-djurförsäkringar

Sveland djurförsäkringar erbjuder sina kunder fria antal veterinärbesök, och även med dem så kan du använda FirstVet:s veterinärs tjänst dygnet runt året om.

ICA-Försäkring

Även ICA har djurförsäkringar som är anslutna till FirstVet online veterinär tjänst. Med ICA så ingår det fria antal veterinärbesök, året om, dygnet runt!

Djurförsäkringarna-från-Dina-försäkringar

Dina försäkringar är även dem anslutna till FirstVet, och du som har detta försäkringsbolag kan få hjälp och råd av veterinärerna på FirstVet med 3 besök per djur & år.

LÄSA ALLA VÅRA REPTIL GUIDER

SE ALLA VÅRA GUIDER DÄR VI HAR SKRIVIT OM TIPS OCH TRIX FÖR DIG MED REPTILER!